DIRECTinschrijven

NoctuaOnze praktijk bestaat uit 3 verloskundigen, Aimée Grote Beverborg, Liesbeth Compagner en Suzanne Strootman. Wij willen graag jullie zwangerschap/bevalling en kraambed begeleiden. Wij hopen bij onze begeleiding “zorg op maat” te kunnen bieden waarbij we zorg leveren die bij jullie past én veilig is voor jou en je kindje.

Het is de bedoeling dat je ons allemaal tijdens de zwangerschap ziet en leert kennen. Op die manier wordt jouw bevalling begeleid door iemand die jij kent en vertrouwt.

Aimée

Mijn naam is Aimée Grote Beverborg. In 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. Hierna ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig verloskundige in Amsterdam, Tanzania en Roosendaal. Sinds oktober 2022 ben ik ook werkzaam bij Noctua.

Het proces van zwangerschap en geboorte heeft mij altijd al gefascineerd. Ik haal veel voldoening uit het mogen begeleiden van aanstaande ouder bij dit proces en ik ben me bewust dat dit een echt 'life-event' is. Het is daarom een eer dat ik aanwezig mag zijn tijdens deze belangrijke gebeurtenis. Ik vind het dan ook belangrijk dat er rust, ruimte en wederzijds vertrouwen moet zijn.

Na mijn ervaring in het buitenland kan ik zien dat er in Nederland gelukkig oog is voor de vrouw achter de cliënt. Dat is voor mij precies wat dit vak zo bijzonder maakt: erachter komen wat iemand nodig heeft, want dat verschilt veel per persoon. Het gaat mij erom dat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken en de regie van de zwangerschap en bevalling in eigen handen kunnen houden. Ik wil er dan graag voor jullie zijn om dit gehele proces te kunnen ondersteunen op een manier dat bij jullie past.

Liesbeth

Ik ben Liesbeth Compagner, ik ben in 2000 afgestudeerd op de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Het eerste jaar heb ik als waarneemster in verschillende praktijken gewerkt. Sinds 2001 ben ik werkzaam in Zevenbergen.

Ik vind het erg leuk om jullie te begeleiden in het proces om ouders te worden. Want het is mooi om te zien hoe er tijdens 9 maanden niet alleen een kind zich ontwikkelt en geboren wordt, maar ook dat er ouders ontstaan. Samen wil ik graag naar het belangrijkste moment van jullie leven toewerken: de geboorte van jullie kindje.

Sinds een paar jaar ben ik naast verloskundige ook lactatiekundige, voor mij een leuke aanvulling van het vak. Ik vind het leuk om daarbij voor een uitdaging komen te staan en jullie te begeleiden om op een fijne manier borstvoeding te kunnen geven.

Zelf ben ik getrouwd met Richard en heb ook 3 maal mee mogen maken om moeder te worden. In 2005 is Anouk geboren en in 2010 Willemijn. Onze jongste Jasper is in 2013 geboren.

Suzanne

Mijn naam is Suzanne Strootman en ik heb mijn passie gevonden in het mooie beroep van verloskundige. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Sint-Niklaas (België).

Na mijn twee zwangerschappen en drie stages bij Noctua, voelde ik me hier helemaal thuis. Om vervolgens in de maatschap te stappen, was een hele mooie kans en die heb ik met beide handen aangegrepen.

Ik ben getrouwd met Marc en wij mochten onze dochter Nynke en onze zoon Rinze thuis verwelkomen. Ik zie ernaar uit om jullie te gaan begeleiden bij het bijzondere en soms spannende proces van ouders worden. Het is voor iedereen anders en dat maakt mijn werk zo speciaal en uitdagend.

Social