DIRECTinschrijven

MOM&CO

De niet zo standaard zwangerschapscursus (also in English!)Zwanger zijn kan best overweldigend zijn. Naast dat je lichaam keihard aan het werk is om een baby te maken, komen zaken als een kinderwagen kopen, kraamzorg regelen en de babykamer afmaken er nog bij.

Die kinderwagen komt er wel, veel belangrijker is dat je straks terugkijkt op een positieve geboorte ervaring en een fijne start als ouder. Dat lukt het best als je je heel goed voorbereid. Dan kan je – vol vertrouwen, geïnformeerd en met de juiste tools – toeleven naar de komst van je kindje, én kan je schakelen als het anders loopt dan gehoopt.

Dit is precies wat de zwangerschapscursus van Mom & co is: een complete, leuke cursus vol tools die jou volledig in je kracht zet om die positieve ervaring te creëren! En hoe fijn is het om dit samen met je partner te kunnen doen? Misschien doe je het alleen, ook dan is een goede voorbereiding essentieel.

Onze zwangerschapscursussen worden gegeven door ervaren verloskundigen. We gebruiken elementen uit hypnobirthing en mindfulness, die helpen bij het creëren van een positieve mindset.

De cursussen van MOM&CO zijn al jaren erg populair in Amsterdam en de cursus is sinds kort ook in Breda te vinden. Je kan ze online of fysiek volgen.

Kijk hier voor meer informatie

Impressie

Social